0
Košarka

Brajant i Garnet po 15. put na Ol Staru

Objavljeno: 18.01.13 u 18:18

all star

Iako beleže dosta slabije rezultate od onih koji se od njih očekuju Boston Seltiksi i Los Anđeles Lejkersi će imati po dva predstavnika u startnim petorkama na NBA Ol Star utakmici. Veterani ove dve ekipe još uvek uživaju veliko poverenje ljubitelja NBA lige. Po dva predstavnika imaće i aktuelni šampioni NBA lige Majami Hit i Los Anđeles Klipersi.

Istok će predstavljati Kevin Garnet i Ražon Rondo iz Boston Seltiksa, zatim jedan od najboljih košarkaša današnjice Lebron Džejms i njegov saigrač iz Majami Hita Dvejn Vejd i Karmelo Entoni iz Njujork Niksa.

Sa druge strane, Zapad će predvoditi Kevin Durent iz Oklahoma Siti Tandera, tandem Lejkersa Kobi Brajant i Dvajt Hauard i dvojac Los Anđeles Klipersa Blejk Grifin i Kris Pol.

Ovo je 15. put da će se Kobi Brajant i Kevin Garnet naći na Ol Star meču. Kobi je izjednačio rekord od 14. uzastopnih pojavljivanja koji drži Džeri Vest koji je u periodu od 1961-74 nastupao na meču najboljih igrača NBA lige. Apsolutni rekorder je Karim Abdul Džabar koji se 19 puta našao na Ol Star vikendu.

Imena rezervnih košarkaša koji će predstavljati Istočnu i Zapadnu konferenciju biće objavljeni narenodg četvrtka.

Ol Star vikend na programu je od 15-17. februara u Tojota centru u Hjustonu gde nastupaju Rokitsi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter