0
AdmiralBet ABA Liga

Zabranjen dolazak Delijama u Laktaše

Objavljeno: 17.01.13 u 18:58

igokea
Za utakmicu koja je na programu u subotu od 19 sati vlada ogromno interesovanje pošto se sastaju dva vodeća tima u regionalnom takmičenju. Igokea je prvoplasirana sa skorom 14-3, Crvena zvezda ima dve pobede manje (12-5), a oba kluba jurišaju na plasman u Evroligu.
„U organizacionom smislu sve ćemo preduzeti da meč prođe sigurno za publiku i igrače i da se ne ponove greške i ekscesi sa prethodnih susreta. Jadranska liga u svojim pravilima zabranjuje dolazak gostujućih navijača i svaki eksces koji oni naprave stavlja se na teret domaćina. Odlučili smo da se striktno držimo pravila lige i da se organizovane grupe navijača Crvene zvezde ne puštaju u dvoranu“, stoji, između ostalog, u saopštenju KK Igokea, koje je potpisao predsednik kluba Goran Dodik.

Dodaje se da će u subotu posebno biti pooštrene kontrole na ulazima u dvoranu i da će se posebna pažnja obratiti na pokušaje falsifikovanja karata za utakmicu.
„Osobe sa falsifikovanom kartom će snositi krivičnu odgovornost. Sve ove mere su sa ciljem da bi se ispoštovao kapacitet dvorane i kako bi sve bilo u sladu sa pravilima igre. Nadamo se da će utakmica proći u fer i korektnoj sportskoj atmosferi i da će pobeda pripasti boljoj ekipi“, poručio je Dodik.

„Zаistа je neverovаtno dа su kаrte tаko brzo rаsprodаte, tаko dа sаdа i mi, igrаči, imаmo problem kаko dа ih nаbаvimo zа člаnove nаših porodicа, kаo i zа one prijаtelje koji nаs podržаvаju tokom cele sezone. Odličnа аtmosferа je vladala protiv Pаrtizаnа pа se nаdаm dа će tаko biti i ovogа putа. Nаdаm se dа će biti više nаših nаvijаčа u dvorаni nego Crvene zvezde i dа ćemo uz njih stići do pobede“, rekao je Milan Dozet, jedan od najboljih igrača Igokee ove sezone i bivši igrač Zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter