0
Ostali sportovi

Vuković ljut

Objavljeno: 17.01.13 u 23:17

Veselin-Vukovic

Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali kad je ljutnja usmerena ka svojoj ekipi, onda je to kvalitetna ljutnja.

Jer ljutite se na sebe zato što znate da možete, a to niste prikazali, pa to može da nas raduje, budući da u ključnom susretu protiv Slovenije možemo da očekujemo bolje izdanje orlova.

Selektor Veselin Vuković ističe kako poraz sam po sebi ne predstavlja nikakav problem, ali da je problem u tome što ima pojedinaca koji ne žele da funkcionišu kao tim.

– Nije kraj sveta, ali je problem to što se desi nešto, što ne bi smelo da se dogodi u reprezentaciji. Imamo igrače koji ovo sve neobavezno shvataju. Žao mi je momaka koji su ginuli do poslednjeg momenta. Malo nas je poremetilo treće isključenje Nenada Vučkovića, tako da na sve to nismo uspeli da rešimo Bartosa Jureckog.

Bili smo u situaciji da opet, poslednjim napadom i šutem Momira Ilića igramo nerešeno, ali šta je tu je. Mene više brine, psihološka strana ekipe.

Ovaj poraz ne znači ništa. Teško je šta zameriti, sem par detalja i to na pet razlike kad je trebalo da prelomimo utamicu. U tim trenucima došlo je do samoisticanja pojedinih igrača, što nas je koštalo nervoze na početku drugog poluvremena.

Prebrzo smo izgubili 2-3 razlike. Ušli smo u završnicu i Poljaci su imali više iskustva i odmornih igrača. Nama je falio jos jedan razigrani bek, osim Momira Ilića, ostali smo bez Zelenovića, sa kojim treba da vidimo šta je i šta ćemo dalje.

 

Interesuje me kakva je sada situacija u svlačionici. Ima razloga da se ozbiljno popriča. Momci se žale i na sudije, ali ja mislim da nisu krive. U nama treba tražiti uzrok poraza – rekao je Vuković.

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter