0
Auto Moto

Povreda vrata prošlost

Objavljeno: 17.01.13 u 23:40

andrea

Vozač Dukatija je siguran da je njegova čudna povreda vrata sada već prošlost. Doviciozo je na prvim testovima sa Dukatijem uspeo da napravi samo tri kruga pre nego što je morao da zatraži pomoć lekara koji mu je preporučio mirovanje zbog bolova u vratu. Iako kaže da ta povreda nikada nije do kraja zarasla, ne bi trebalo da mu stvara nove probleme.

„Radio sam NMR (Nuklearnu magnetnu rezonancu) i tek tada sam uspeo da shvatim u čemu je bio problem. Imao sam mikro podlive na petom i šestom pršljenu koji su tada bili sveži. Prvobitno sam osetio bolove na reliju u Monci, ali kola su za mene bila novost i bio mi je problem da shvatim zašto je to tako. Odradio sam sve moguće tretmane i mislio sam da je problem rešen, ali sam osetio probleme pri svakom kočenju i u svakoj krivini, i nisam mogao da se smirim čak ni sa upotrebom lekova. Tokom vožnje motora postoje neki neprirodni okreti glavom, ali sam uspevao da se držim dobro na pravcu. Odradio sam sve moguće tretmane tokom zimskog perioda, čak sam i primao injekcije kiseonika koje su trebale da mi stabilizuju povredu. Napredovao sam, ali mi je potrebno baš dosta vremena kako bih sve otklonio. Za sada sam dobro, treniram, ali još uvek nisam u mogućnosti da podnesem 100% napora. Nadam se da u budućnosti neću imati problema“

Očekuje se da Doviciozo vozi na prvim testovima koji će biti održani od 5-7 februara u Maleziji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter