0
Ostali sportovi

Miler završio sezonu

Objavljeno: 17.01.13 u 22:18

Bode Miler doneo je odluku da propusti ostatak skijaške sezone. Miler koji je prošlog proleća operisao koleno propustio je početak tekuće sezone, ali se njegov povratak očekivao za kraj januara.

Međutim Amerikanac je odlučio da sve podredi narednoj sezoni, odnsono predstojećim Olimpijskim igrama u Sočiju, koje će biti održane početkom 2014. godine.

„Teško mi je to što ću propustiti celu sezonu, ali je odluka bila laka kada se pogleda šta me sve čeka naredne. Moje koleno bi trebalo da bude mnogo jače nego što je bilo od vremena kada sam ga povredio 2001. godine. Prošla godina je bila sjajna za mene, oženio sam se, supruga mi je trudna, tako da sam uživao u tom slobodnom vremenu sa njom i sa ćerkom. Mnogo puta do sada sam rekao da je motivacija najbitnija stvar za mene po pitanju skijanja, a sada sam neverovatno motivisan, posebno zato što znam da me čekaju poslednje Olimpijske igre“, rekao je Miler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter