0
Evropske lige

Vučica ujela Fiorentinu

Objavljeno: 16.01.13 u 23:44

roma firenca

U polufinalu Kupa Italije sastaće se Juventus – Lacio i Inter – Roma! Poslednji polufinalsita dobijen je večeras, Roma je kao gost posle produžetaka savladala Fiorentinu sa 1:0, a gol odluke dao je Matija Destro posle asistencije Miralema Pjanića.
Dobar fudbal smo mogli da gledamo u duelu ova dva tima, golova nije bilo posle 90 minuta, ali je zato bilo prilika na obe strane. U produžecima je viđeno i dosta nervoze, prvo je Tadei dobio crveni karton i ostavio Romu da se brani sa desetoricom, a u poslednjim momentima meča koškanje Dodoa i Kuardada i još dva crvena kartona. Ova dva fudbalera su nastavila da se kače i kada su izlazili sa terena, jedan od redara je zbog toga završio na zemlji, ali je sve završeno bez većih incidenata.
U polufinalu se igraju dva meča, a videćemo ko će doći do samog kraja i podići pehar, koji je prošle godine pripao Napoliju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter