0
Evropske lige

Malaga odolela Barsi

Objavljeno: 16.01.13 u 23:32

barsa malaga

Odigrana su još dva meča četvrtfinala Kupa kralja, a veliko iznenađenje je priredila Malaga koja je odigrala 2:2 sa Barselonom na Nou Kampu, samo nekoliko dana nakon što su ih Katalonci porazili u Primeri sa 3:1 u gostima.
Malaga je došla do vođstva posle greške Tijaga Alkantare u 25. minutu, ali je Barsa za samo 60-tak sekundi preokrenula. U 29. minutu izjednačio je Mesi, a minut kasnije je posle kornera pogodio Karles Pujol.
Barsa je imala dosta dobrih šansi u nastavku meča, ali se ispromašivao Aleksis Sančez, a kada je Monreal dobio crveni karton u 75. minutu zbog prekršaja kao poslednji igrač odbrane nad Pedrom, očekivalo se da će još koji put loptu iz mreže vaditi Karlos Kameni. To se nije desilo, Barsa nije stvorila nijednu priliku do kraja, ali je zato Malaga posle preikda došla do izjednačenja golom Kamača, koga su igrači domaćeg tima potpuno zaboravili. Revanš je za sedam dana na La Rosaledi, a videćemo da li Malaga može da priredi veliko iznenađenje u četvrtfinalu Kupa kralja.
U drugom meču koji je danas odigran bez golova su odigrali Saragosa i Sevilja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter