0
Evrokup

Mačvan zna šta ga čeka

Objavljeno: 16.01.13 u 09:30

macvan

Večeras nas u „Pioniru“ očekuje pravi košarkaški spektakl. Zvezdi u goste dolazi jedan od najvećih favorita za osvajanje Evrokupa. Turski Galatasaraj je u 1. kolu L grupe izgubio na svom terenu od Uniksa iz Kazanja, pa će svakako u duelu sa crveno belima pokušati da nadoknade izgubljeno.

Jedan od oslonaca ekipe iz Istanbula je i srpski reprezentativac i bivši igrač Partizana Milan Mačvan koji kaže da je došao sa ekipom da odradi posao.

„Sigurno da je lepo što sam ponovo u Beogradu, ali ekipa Galatasaraja došla je ovde da odradi posao. Neću imati vremena za obilazak grada ili viđanje sa prijateljima“, izjavio je Mačvan.

Mačvan će u Pioniru igrati sa zaštitnom maskom pošto je pre nekoliko nedelja  zaradio nezgodnu povredu nosa.

„Imao sam operaciju pre desetak dana, ali ću igrati. Na početku sam imao problem zbog maske koja nije bila providna. Sada je sve lakše i mislim da će se to odraziti i na igru“, rekao je Mačvan.

Prošle sezone Mačvan je nosio dres Partizana i vrlo dobro zna da ga u Pioniru očekuje paklena atmosfera.

„Biće pun „Pionir“, Zvezda će imati podršku kao i tokom čitave sezone, tako da očekujem tešku utakmicu. Zvezda igra dobro i verujem da će biti zanimljivo. Dobro smo igrali na početku sezone, pa potom malo pali, ali verujem da je došlo naše vreme, pogotovo što polako dolazi vreme za podelu trofeja“, konstatovao je Mačvan.

Meč između Crvene zvezde Telekom i Galatasaraja koji se igra večeras počinje u 19:30 časova. Karte se rasprodate, pa se očekuje krcat „Pionir“. Mačvan će sigurno odraditi posao pošto je plaćen da igra košarku, a košarkaši Zvezde će imati priliku da pokažu sve što znaju protiv favorita za osvajanje Evrokupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter