0
Evropske lige

Janković za dve nedelje na terenu

Objavljeno: 16.01.13 u 14:35

jankovic

Srpski fudbaler Boško Janković oporavlja se od povrede prepone koju je zaradio sredinom decembra, a njegov povratak na teren se očekuje za najviše dve nedelje.

„Oporavak teče odlično, dosta mi je bolje, ali i dalje osećam mali bol, tako da ću raditi samostalno još najviše dve nedelje“, izjavio je Janković.

Đenova se trenutno nalazi na 18. mestu Serije A sa dva boda manje od Kaljarija koji se nalazi van zone ispadanja. Janković je optimista pošto je odigrano tek pola sezone i veruje da će njegov tim obezbediti opstanak u najjačoj italijanskoj ligi.

„Atmosfera nije toliko dobra s obzirom da smo izgubili poslednju utakmicu, ali borićemo se i dati sve od sebe da ostanemo u Seriji A. Dobili smo i pojačanja u Pizanu, Floru Floresu i Matuzalemu, a verovatno će doći još neko, pošto prelazni rok još uvek traje“,  konstatovao je Janković.

Fudbaleri Đenove će u narednom kolu Serije A ugostiti Kataniju u nedelju od 15 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter