1
Fudbal

Četiri miliona

Objavljeno: 16.01.13 u 17:55

llorente

Čelnici Juventusa i dalje pokušavaju da u ovom prelaznom roku dovedu Fernanda Ljorentea u Torino, ali im za sada to nije pošlo za rukom, jer Bilbao odbija da ga proda, iako Kralj lavova uglavnom sedi na klupi.

Juventus je rešio da poslednji put pokuša da ga dovede u ovom prelaznom roku i poslali su ponudu vrednu četiri miliona evra za igrača kome u junu ističe ugovor. Da li će Bilbao prihvatiti? Verovatno ne.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title ÄŒetiri miliona | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to attempt out out around this theme. You respond so some its nearly exhausting to contend with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new whirl on a topic thats been holographic nearly for geezerhood. Good force, only outstanding!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter