0
Auto Moto

Bilo je njuškanja sa Meklarenom

Objavljeno: 16.01.13 u 23:57

Di resta

26. godišnji škotlanđanin se sada nada da će biti dobar u predstojećoj sezoni i da će zaslužiti priliku i u 2014. godini.

„Neću vam odati sve detalje, ali da je bilo razgovora, bilo je. Ja imam sjajan odnos sa ljudima iz Meklarena. Ključna osoba za mene je Martin Vitmarš jer me je on i  preporučio Fors Indiji, a takođe, bio sam deo Mercedesa dosta godina. Naši putevi će se možda ukrstiti. Možda ću biti u automobilu koji će biti sposoban da ih pobedi, pa ću se ja onda poslednji smejati. Ali ako budem radio sa njima, oni su vrhunski profesionalci i oni osvajaju trke, a ja sam u sportu da bih to radio“

Di Resta nije želeo da kaže koliko su bili ozbiljni razgovori sa Meklarenom, ali on kaže da je Perezov paket sa sponzorstvom Telmexa bio sigurno mnogo bolja ponuda od one koju je on imao.

„Na žalost, u ovom sportu mnoge stvari zavise od nečega na šta ja nisam u stanju da utičem. Tu je ona komercijalna strana, i veza sa novcem. Perez ima sjajnu podršku. Pred njim je sada veliki zadatak jer mora da bude dobar i da isporuči rezultate. Dženson mu očigledno neće olakšati zadatak, pogotovu što je na vrhuncu snage.“

Timski kolega Pola di Reste u Fors Indiji još uvek nije objavljen, ali Žul Bjanki i Adrian Sutil se najčešće pominju kao potencijalni vozači tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter