1
Ostali sportovi

Vuković: „Nisu lake ovakve utakmice“

Objavljeno: 15.01.13 u 20:43

Veselin Vuković

Posle pobede rukometaša Srbije nad Saudijskom Arabijom 30:20 u 3. kolu Svetskog šampionata u Španiji, na konferenciji za medije su govorili selektor Veselin Vuković i bek Petar Nenadić.

„Želim da čestitam Saudijcima na fer utakmici. Ovakve utakmice, kada znate da ste bolji, nisu lake. Slabiji tim ima više motiva da igra dobro i da se bori do poslednjeg minuta. Igrali smo ozbiljno u drugom poluvremenu. I u prvom smo igrali dobro, ali smo promašili dosta zicera, no Gajić je bio odličan. U nastavku smo igrali drugačije, rotirali smo dosta, tako da mislim da možemo biti sveži za nastavak“, rekao je Vuković i dodao:

„Ovo su utakmice koje prave ekipe ne vole da igraju. Došli smo do toga da ne volimo da igramo ovakvu utakmicu, ali su momci shvatili u drugom poluvremenu da i ovakve utakmice mogu da posluže kao priprema. Dosta smo korektno odradili posao, bila je primetna želja. Malo su nas izbacile iz ritma i sudije. Bitno je da smo se vratili u onome u čemu moramo da budemo najbolji – odbrani“, zaključio je Vuković.

Na njegove reči nadovezao se Petar Nenadić:

„Igrali smo dobro u drugom poluvremenu. U prvom smo promašili dosta. Napravili smo razliku i onda je utakmica bila lakša. Igrali smo dobro odbranu i davali lake golove. Čekaju nas dve teške utakmice, ali spremni smo. Videćemo dosta i u meču Slovenije i Poljske“.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Vuković: & on google I just whent and bookmark it. Hello there! This article couldn’t be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll send this article to him. Pretty sure he’s going to have a great read. Thank you for sharing!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter