in ,

Teško da će biti trke na Nirburgringu u 2013.

berni

Berni Ekleston je rekao da će teško biti ostvarivo da se trka F1 ove godine vozi na Nirburgringu, jer pregovori jako teško idu. 82. godišnji Berni ipak veruje da će u Nemačkoj biti trke, ali još nije objavljeno na kojoj stazi.

„Ne“ bio je odrečan Ekleston na pitanje hoće li biti trke na Nirburgringu. „Problem je što su ljudi koji su tamo bili otišli. Nisu imali dovoljno novca… videćemo.“

Uprkos situaciji, Ekleston je siguran da će karavan F1 biti ove godine u Nemačkoj a da će mesto održavanja trke biti određeno tokom sezone, ako budu 100 posto sigurni da neće moći da se vozi na Nirburgringu.

„Stoji da će trka da se vozi u Nemačkoj, ali i dalje nemamo tačnu ideju gde će to biti. Trka je upisana i u kalendaru je, ali odlučićemo gde će se voziti kada počne sezona.“

Prethodno je Ekleston izjavio da je možda spreman i da smanji malo cenu koštanja da se trka na Nirburgringu organizuje, ali to više nije slučaj. Najverovatnije je da će trka da se vozi na Hokenhajmu čiji su čelnici voljni da ugoste takmičare i publiku.

Autor: Site Default

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Marko Simić kod Robija

Čović: Roditeljima tražen novac da bi njihova deca igrala za mlađe kategorije