0
Evropske lige

Stouk i Fulam na produžetke

Objavljeno: 15.01.13 u 23:47

stouk

Kvins Park Rendžers je savladao VBA u gostima sa 1:0 i prošao u četvrto kolo FA kupa. Gol odluke je pao u 75. minutu, a postigao ga je povratnik sa pozajmice Botrojd.
Tri meča su otišla u produžetke. Fulam je savladao u gostima Blekpul, ali domaći imaju za čim da žale jer su u 82. minutu poveli golom Delfunesa, a u četvrtom minutu sudijske nadoknade meč je u produžetke odveo Ričardson. Gol odluke u nastavku postigao je Hangeland u 115. minutu.
Stouk je razbio ekipu Kristal Palasa u produžetku, posle 1:1 u regularnih 90. minuta. Stouk je poveo preko preko Kenvajna Džonsa, ali je tri minuta pre kraja Marej odveo meč u dodatnih 30 minuta. A tamo je postaojao samo jedan tim – Stouk. Tri gola su postigli domaći, od čega dva tragičar meča protiv Čelsija Volters. Sada je dva puta pogodio u pravu mrežu. A konačan rezultat 4:1 postavio je Kameron Žerom.
Dalje ide i Hal koji je slavio protiv Lejton Orijenta sa 2:1, a gol odluke je dao u 117. minutu Karni

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter