0
Evropske lige

Sreda „dan D“ za Lazovića

Objavljeno: 15.01.13 u 20:29

lazovic

Opirao se Danko Lazović prelasku u redove Rostova, ali je sve izvesnije da će mu nova destinacija biti ekipa koju trenira Miodrag Božović.

U Zenitu već duže vreme ne računaju na našeg napadača za kog se interesovalo nekoliko klubova, između ostalih Bešiktaš i PAOK, ali kako od odlaska u Tursku ili Grčku nema ništa, sve je izvesniji ostanak  u Rusiji, i to u timu iz donjeg dela tabele.

Sportski direktor Rostova, Aleksandar Šikunov, rekao je da se pregovori intenzivno vode poslednjih dana i naveo sutrašnji dan kao presudan oko eventualnog Lazovićevog dolaska u klub i to na pozajmicu do kraja sezone.

Lazovićevi problemi u Zenitu su počeli letos kada je navodno zatražio da bude prodat Anžiju, ali je šampion Rusije odbacio takvu mogućnost. Prekomandovan je u rezervni tim u kom nije ni igrao već samo trenirao, pa je pod velikim znakom pitanja u kakvoj je trenutno formi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter