0
Domaći fudbal

Snežne pripreme

Objavljeno: 15.01.13 u 22:40

tara

U ponedeljak su prvotimci Partizana obavili prozivku za početak prolećne sezone, kada se odazvalo 28 igrača, a dana spre podne posle obavljenih analiza krvi i prepodnevnog treninga, ekspedicija crno-belih zaputila se put stare baze crno-belih za prvi deo priprema – Tari.

Inače, vreme na Tari je pravo zimsko – temepratura je u rasponu od +3 tokom dana, a noću pada do -5° iviše. Snega ima vrlo malo, zaostalog od prethodnih dana, ali meteorolozi predviđaju male padavine i narednih dana uz temperature kao što smo naveli. Međutim, upravo kada su prvotimci crno-belih stizali na planinsku lepoticu, počeo je da pada novi sneg.

Od sutra zorom ih očekuje pakleni rad po rasporedu koji je sastavio stručni štab, a u njemu se planira po 3 treninga dnevno – teretana, trim staza i teren…

Na spisku putnika nema i Lazara Markovića, koji se požalio na staru povredu trbušnog zida, koja ga muči cele protekle jeseni, pa je dobio ‘poštedu’ od prvog dela priprema i obavljaće terapije u Beogradu, kkao bi spreman sačekao povratak drugova sa Tare, pred odlazak na drugi deo priprema u Antaliju.

Među putnicima je i Nemanja Radonjić, koji je posle konsultacija sa lekarima krenuo sa ekipom, iako je netom skinuo gips sa stopala, posle povrede pete metatarzalne kosti i radiće fizikalne terapije na Tari, a pored toga, osetiće atmosferu boravka u prvom timu. U naredna dva dana očekuje se i dolazak Zabije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter