0
Domaći fudbal

Počinje operacija “Maksimir”

Objavljeno: 15.01.13 u 11:36

Miha

Da utakmica protiv selekcije Hrvatske nije samo običan meč, pokazuje i to što se selektor Siniša Mihajlović dva meseca uoči tog susreta studiozno priprema za njega. Širom Evrope se gledaju potencijalni reprezentativci, u tu svrhu je zakazan i prijateljski meč protiv Kipra 6. februara, a ono što možda malo brine su povrede pojedinih reprezentativaca.

„Nama je poptuno svejedno da li ćemo protiv Hrvatske igrati u Splitu ili Zagrebu. Taj detalj je važan Hrvatima, jer je utakmica protiv nas posebna, a stadion će biti rasprodat.

Što se nas tiče, mi se spremamo po planu i imamo taj kontrolni meč protiv Kipra 6. februara. U timu neće biti nekih značajnih promena, budući da će 90 odsto igrača biti oni koji su već igrali tokom kvalifikacija. Od njihovog zdravstvenog stanja zavisiće da li ću pozvati nekog drugog.

Do utakmice na Maksimiru ima više od dva meseca i nisam previše zabrinut s stanjem igrača. Tu mislim i na golmane. Vladimir Stojković se oporavlja, Željko Brkić je operisan, a ako oni ne budu mogli da igraju, tu je Branimir Aleksić“, kaže selektor Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter