1
Tenis

Jovanovski u narednoj rundi

Objavljeno: 15.01.13 u 08:41

jovanovski

Jovanovski je napravila sedam brejkova dok posle preokreta u tri seta nije savladala rivalku sa 2:6, 6:4, 6:3, posle 100 minuta borbe.

Pobedom nad 20-godišnjom Španjolkom, Jovanovski je izborila duel sa Lusi Safarovom. Čehinja je u dva seta bila bolja od Hrvatice Mirjane Lučić sa 7:6(4), 6:4.

Na startu odlučujućeg seta Jovanovski je napravila novi brejk, ali Toro-Flor nije odustala od pravila pa je brzo uzvratila ribrejkom. Nakon što je konačno osvojila jedan gem na svoj servis, Bojana je odmah ponovo napala rivalkin i novim brejkom povela sa 3:1.

Jovanovski je potom konačno uspostavila kontrolu nad svojim servisom, dobila tri gema i plasirala se u narednu rundu.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Jovanovski u narednoj rundi | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to act out out nigh this topic. You observation so some its near exhausting to present with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new stunting on a substance thats been shorthand about for period. Precise force, only zealous!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter