1
Domaći fudbal

Čović: Roditeljima tražen novac da bi njihova deca igrala za mlađe kategorije

Objavljeno: 15.01.13 u 21:45

covic

Potpredsednik Crvne zvezde Nebojša Čović nalazi se u Beču gde je uspešno priveo kraju pregovore sa fondom Pinija Zahavija, pa će crveno –belima biti otpisan dug od oko 900 hiljada evra.  Čović je takođe najavio da se razmatraju novi oblici saradnje sa Zahavijem.

„Razmišljamo o vidovima dalje saradnje sa gospodinom Zahavijem, naravno na obostrano zadovoljstvo. Oni se ne bave igračima, već kao i svaki drugi fond, bave se investiranjem i pomaganjem klubova, sve u okvirima investicionih ulaganja. Podvlačim da bi svaka buduća saradnja morala da bude u obostranom interesu“. kaže Čović za Mondo.

Međutim jedna druga interesantna stvar je isplivala na Marakani, a tiče se odnosa crveno – belih prema mladim igračima, a kako kaže potredsednik crveno – belih “postoje naznake da je klub tražio novac od roditelja a za uzvrat bi deca dobila šansu da igraju”.

„Ukoliko Crvena zvezda ne smogne snage da oporavi Omladinsku školu i od nje napravi pravu, domaćinsku bazu razvoja mladih igrača, teško da ćemo moći da funkcionišemo uspešno narednih godina. Znam da i predsednik Džajić ima iste ambicije. Zajednički moramo da napravimo dobar posao u tom smeru, a to znači i da ispitamo navode nekih roditelja. Radi se o tome da je nekim roditeljima tražen novac da bi njihova deca igrala za mlađe kategorije Crvene zvezde. Sve informacije imamo sakupljene na jednom mestu. Ne možemo da popravljamo stvari ako detaljno ne snimimo situaciju“ zaključio je Čović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter