0
Ostali sportovi

Vuković zadovoljan i ljut

Objavljeno: 14.01.13 u 20:53

Vukovic

To je pravi trener. Sećate se da je selektor Veselin Vuković svojim igračima na Olimpijskim igrama u Londonu u meču protiv Hrvatske rekao da igraju kao „pi……e“, a sad im je zamerio na igri protiv Belorusije.

Njemu nisu dovljni pobeda i novi bodovi, on hoće da se ispoštuje dogovor, a po njegovom mišljenju rukometaši to nisu učinili.

„Malo smo previše stegnuti ušli u utakmicu večeras. Falilo nam je više želje u odbrani. Onog trenutka kada smo ušli u čvršći kontakt, i napad je išao mnogo dobro.

Na treningu smo konstatovali da je igra u napadu dobra i da lopta nikada nije bila brza, da imamo dobre ideje i misli da smo na dobrom putu. E, sada kako doći do toga da u rotaciji  odigramo dobro svih 60 minuta to je pitanje.

Malo sam ljut na nekolicinu mlađih i starijih igrača, samo zato što cilj koji smo postavili nisu ispunili, a to je da svaki minut proveden u igri maksimum daju sebe. Pričaćemo, naravno  o tome.

Nije lako igrati kada se vodi osam razlike, ali očekujem makar to da se vidi njihova želja da daju maksimum. Zadovoljan sam, naravno sa utakmicom i pobedom.

Što se Saudijske Arabije tiče čeka nas težak meč, a prvi put na SP nemamo dan odmora. Srešćemo se sa dubokom odbranom, gde će trebati dosta kretnji bez lopte. Druga dobra stvar je ta, što večeras nismo potrošili previše igrače, što smo probali više rešenja po srednjem beku i mislim da bi kvalitet morao da dođe do izražaja protiv Saudijaca“, rekao je selektor Vuković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter