1
Domaći fudbal

Stigo kombi u Ivanjicu

Objavljeno: 14.01.13 u 23:20

kombi

Povremeni reprezentativac Litvanije Marius Papsus, Filip Kostić iz Mađarske i mladi reprezentativac Bosne i Hecegovine, pojačali su redove Javora, dok je na probi Ovour Beri iz Kenije.

„Želimo da svi igrači koji su nas pojačali imaju istu minutažu, kako bismo vodili na koga koliko možemo da računamo. Pripreme za nastavk sezone će imati tri faze: prva će biti u Ivanjici, druga u Tivtu i onda ponovo u Ivanjici, a ta to vreme ćemo digrati 12 kontrolnih mečeva“, kaže trener Ivanjičana Mladen Dodić.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Stigo kombi u Ivanjicu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to find so much useful info here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter