1
Američki fudbal

Petriotsi rutinski do finala

Objavljeno: 14.01.13 u 14:59

brejdi

Nju Ingland Petriotsi savladali su na svom stadionu Hjuston Teksanse 41:28 i plasirali se u finale AFC-a gde će se drugi put uzastopno sastati sa Baltimor Rejvnsima.

Tom Brejdi je po još jednom parametru ušao u legende američkog fudbala. Pobedom protiv Teksansa on je stigao do 17 trijumfa u plej ofu  čime je pretekao čuvenog Džoa Montanu koji mu je bio heroj u detinjstvu.

Brejdi je na meču imao 40 pokušaja dodavanja od toga je imao 25 kompletiranih, za 344 jarda i tri tačdauna.

Njegov kolega Met Šaub bacao je za jard manje, ali iz 51 pokušaja kompletirao je 34 pasa, imao je dva tačdauna i jedan intersepšn.

Odbrana Petriotsa dobro je umirila i rananig beka Teksanasa Arijana Fostera, koji je imao 90 jardi „po zemlji“ i jedan tačdaun.

Ipak Petriotsi će u finalu protiv Rejvnsa morati da nadomeste izostanak prvog tajt enda Roba Gronkovsko koji je doživeo prelom ruke na meču sa Teksansima.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Petriotsi rutinski do finala | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds also…I am satisfied to locate numerous useful information right here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter