0
Domaći fudbal

Ivanov zove kolegu

Objavljeno: 14.01.13 u 22:47

ivanov

Ivan Ivanov je verovatno jedan od najboljih stranaca koji je ikada igrao u srpskom fudbalu. Nije tako atraktivan kao recimo Almami Moreira, Taribo Vest, Lamine Dijara, Ailton, Kastiljo i mnogi drugi, ali je sigurno jedan od najkorisnijih.

Mnogi smatraju da je on u ovom trenutku prerastao Partizan, da bi trebalo da ode u inostranstvo, ali on se ne slaže s time.

„U Partizanu mi je sjajno. Ovde imam sve i ne želim da odem negde samo da bih uzeo novac. Ukoliko odem, to može da bude isključivo u Zapadnu Evirou i klub koji je bolji od Partizana.

Ako se takav klub ne pronađe ni u junu, ostajem u Beogradu, možda i još nekoliko godina“, rekao je Ivanov, a na opasku da bi mogao da ga zameni saigrač iz reprezetacije Bugarske Nikolaj Bodurov dodao:

„Razgovarali smo o Partizanu, rekao sam mu da je ovde dobro i kako bi trebalo da dođe. On je desni štoper, nije levi kao ja, pa ko zna, možda budemo i u Srbiji igrali zajedno.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter