0
Domaći fudbal

Da vidimo ko je cirkao?

Objavljeno: 14.01.13 u 12:01

Dragan-Djuric

Nema zezanja. Na terenu se najbolje vidi ko je vodio računa tokom odmora, a ko je bahanalisao.

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme pred nastavak sezone, predsednik Dragan Đurić je poručio da očekuje odbranu titule, a zatim igračima poručio:

„Sad idete na teren, kako bi trener Vladimir Vermezović video da li ste previše cirkali tokom praznika!“

Spketakularan početak priprema, rekao bih ja.

Na prozivci nije bilo Brazilca Eduarda, koji će, ipak, ostati u Brazilu i u Humskoj više ne računaju na njega, dok sa Zabijom ponovo ima problema. Ovoga puta oko vize. Tako da će se pojaviti ili u toku dana ili sutra.

Novih pojačanja i odlazaka će biti tokom ove nedelje, ali sportski direktor Ljubiša Tumbaković ne želi da otkriva imena.

„Biće promena u oba smera, ali ne mogu da vam otkrivam imena. Samo znam da bi sve trebalo da se završi u narednih nedelju dana. Međutim, ukoliko i posle tog roka iskrsne ponuda koju ne možemo da odbijemo, mi ćemo ga probiti, ali generalno gledano narednih sedam dana su predviđeni za završetak prelaznog roka“, rekao je Tumba.

Trener Vladmir Vermezović je rekao kako se ne opterećuje najavama s Marakane da će uspeti da prestignu njegovu ekipu i da on očekuje da bodovna prednost na kraju bude veća od trenutnih šest poeena razlike.

„Svi smo mi sportisti i normalno je da smo optimisti. Oni smatraju da mogu da nas stignu, a mi vereujemo da će bodovna razlika biti veća nego što je sada.

Svesni da nam neće biti ni malo lako, ali imaćemo mnogo prostora za treninge i za napredak, jer ćemo utakmice igrati na svakih sedam dana“, rekao je Vermezović.

Ekipa Parizana će danas i sutra pre podbne obaviti previđena testiranja, a sutra oko 14.00 časova je planiran odlazak na Taru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter