0
Ostali sportovi

Ćale pravio decu

Objavljeno: 14.01.13 u 20:23

Nenadic

Utakmica Srbija – Belorusija u okviru 2. kola SP u Španiji je klasičan primer šta neko može da učini kad ima motiv da igra.

Nije bitno ime protivnika, nije bitno što do tada nisi bio glavni igrač reprezentacije, nije bitno što nemaš iskustvo s ovako velikih mečeva…. Bitno je samo da si postao otac i da si raspoložen.

Eto, to je suština današnjeg trijumfa nad Belorusija  – 34:28 (20:13).

Junak pričće je Petar Nenadić, koji je jutros dobio sina Aleksu, saigrači su ga po starom srpskom običaju cepali, a on je iscepao Beloruse. Onako na komade. Kao što je nekada, pre mnogo godina briljirao u dresu Crvene zvezde.

Postigao je pet golova, ali nije ni igrao mnogo, jer je selektor Veselin Vuković odlučio da dozira minutažu svim igračima, kako bi ih sačuvao za dalje napore. Gotovo svi su igrali po tridesetak minuta, svako je dobrim delom ugradio sebe u ovaj trijumf i evidentno je da selekcija Srbije raste iz meča u meč.

Sutra je na programu duel protiv Saudijske Arabije (18.00), a onda sledi dan pauze i dvomeč koji će odrediti raspored na tabeli. Prvo Poljska (17. januar) i ona kraju Slovenija (19. januar).

Rukometaši, samo ovako nastavite i ponovo ćete nas obradovati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter