1
Američki fudbal

Triler u Atlanti pripao Falkonsima

Objavljeno: 13.01.13 u 22:38

falkons1

Atlanta Falkonsi savladali su u Džordžija domu Sijetl Sihokse 30:28 i plasirali se u finale NFC-a gde će se sastati sa San Francisko Fortinajnersima.

Triler u Džordžiji malo ko je mogao da nasluti posle prve tri četvrtine. Falkonsi su kontrolisali utakmicu, vreme, imali su odličan rezultat i igru u svojim rukama.

Međutim Sihoksi su u poslednjem periodu uspeli da nadoknade minus od  20 poena i 30 sekundi pre kraja tačdaunom Maršona Linča stignu na poen prednosti bilo je 28:27.

Ipak Met Rajan je sa dva dodavanja uspeo da namesti poziciju za kikera Meta Brajana koji je uspeo da pogodi fild gol za pobedu Falkonsa i plasman u konferencijsko finale.

Met Rajan je meč završio sa 250 jardi pasom i tri tačdauna, dok je Rasel Vilson imao 385 jardi „kroz vazduh“ , 60 jardi po zemlji, 2 tačdaun dodavanja i jedan je sam postigao.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Triler u Atlanti pripao Falkonsima | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very nice blog!! Man .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also…I am happy to find a lot of useful info here in the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter