in ,

Pol Di Resta iznenađen

di resta

Vozač Fors Indije, Pol Di Resta je priznao da je prilično iznenađen što mora da čeka da sazna ime svog budućeg kolege u timu, iako je do početka zimskih testova ostalo manje od mesec dana. Škot koji planira da se penje na podijume naredne sezone sprema se za svoju treću sezonu sa timom čije se sedište nalazi u Silverstonu.

„Iznenađen sam da se još uvek ništa ne objavljuje. Tim je rekao da će objaviti ime novog vozača u neko dogledno vreme, i ja to moram da poštujem.“

Di Resta je dodao da iako ne zna ime budućeg kolege i da to može loše da utiče i na njegov početak priprema za novu sezonu, i dalje razmišlja pozitivno.

„Definitivno mi nije jasno. Ali na kraju krajeva, ja znam šta je moj posao, i potpuno ću se fokusirati na ono što ja moram da postignem. Znam moj tim, ko su mi mehaničari. Ima i novih lica, što znači da ćemo opet biti jači. Osećam se dobro zbog toga, i jako sam pozitivan. Bio sam u fabrici i tamo je veoma pozitivna atmosfera i dobar je vajb.“

Adrian Sutil i Žul Bjanki su preostala dva kandidata za upražnjeno mesto, sem ako ne dođe do nekog obrta u poslednjem momentu.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

13. Januar

Novicki ostaje u Dalasu