0
Evropske lige

Milito u Arsenalu?

Objavljeno: 13.01.13 u 23:27

Ekipa Andree Stramaćonija je u subotu veče pred svojim navijačima savladala Peskaru (2:0), a u prvoj postavi nije bilo iskusnog Argentinca.

Strateg Intera je njegov izostanak obrazložio rečima da ima problema sa mišićem, a u igru ga je uveo tek u 87. minutu. Međutim, italijanski novinari su od britanskih kolega saznali da je 33-godišnji Milito ostao na klupi jer se uskoro seli u Arsenal.

Arsen Venger traži iskusnog napadača, jer „tobdžije“ imaju dosta problema sa realizacijom nakon odlaska Robina van Persija, pa smatra da je Dijego Milito idealno rešenje. Opet ostaje pitanje koliko je realno da Arsenal dovede igrača od skoro 34 godine pod ugovorom a i koliko je to isplativo.

Milito je u Inter stigao maja 2009. godine iz Đenove, a bio je jedan od najzaslužnijih što je Inter u sezoni 2009/2010. osvojio triplu krunu – Ligu šampiona, prvenstvo i Kup Italije. Karijeru je počeo u Rasingu iz Aveljanede, a osim za Inter i Đenovu, igrao je još i za Saragosu.

Reprezentativac Argentine je od 2004. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter