1
Domaći fudbal

Lazar je moj

Objavljeno: 13.01.13 u 11:58

lazar markovic 2

Meni je ovo već malo dosadno. Lazar Marković nije igrač Falija Ramadanija, Lazar Marković jeste igrač Falija Ramadanija, Lazar Marković odlazi iz Partizana, Lazar Marković ne odlazi iz Partizana…

Iako je sam Ramadani pre neki dan izjavio kako ne zastupa više Markovića, sad je promenio priču. Ili barem tvrdi da ga novinari nisu razumeli.

„Nikad nisam rekao da Lazar Marković nije moj igrač. Zapravo, novinarsko pitanje je bilo: „Da li je istina da je Vaša agencija vlasnik Markovića?“, ja sam odgovorio da nije, ali nisam rekao da ga ne zastupam.

Vlasnik njegovog ugovora je Partizan, a ja sam mu samo agent“, objašnjava Ramadani i dodaje:

Marković sigurno ostaje do juna u Partizanu, a posle toga ćemo videti. Imamo mnogo ponuda za njega, a ja bih mu savetovao da karijeru nastavi u Italiji ili Engleskoj!“

U prilog tome ide i izjava generalnog sekretara Partizana Darka Grubora, koji tvrdi da samo crno-beli odlučuju o Markoviću.

„Ne bavim se nikakvim pričama i tvrdim da je Lazar Marković igrač Partizana i samo mi odlučujemo o tome da li će, kada i gde biti prodat. Ponuda ima, ali do juna ima dovoljno vremena da izaberemo najbolju opciju“, rekao je Grubor.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Lazar je moj | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.
    uMwAlaq

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter