0
AdmiralBet ABA Liga

Dobra odbrana i tranzicija

Objavljeno: 13.01.13 u 19:26

Vukoičić

Košarkaši Crvene zvezde si večeras u Beogradu deklasirali ekipu zagrebačke Cedevite sa 90:65 (28:19, 20:11, 14:19, 28:16), u 17. kolu regionalne Jadranske lige.

Trener Zvezde, Vlada Vukoičić je bio zadovoljan prikazanim.

“Rekao sam da se bojim Cedevite, zbog nepoznanica, zbog igrača i trenera. Mi smo uspeli da im poremetimo organizaciju napada, završavali su akcije jedan na jedan, to je bilo bitno i to nam je dalo 18 poena razlike na poluvremenu.Dobro smo krenuli u nastavku do 55:30, ali smo se opustili, prestali smo da igramo sa dosta pasova i to nas je poremetilo. Izgledalo je da mogu da se vrate, ali smo uspeli da zbijemo redove i zasluženo smo ostvarili ubedljivu pobedu. Odigrali smo dobro, na odbranu se nadovezala tranzicija, pogodili smo sve što je trebalo. Ne bih sada o sledećem meču, ima dosta da se igra, ovo je mesec koji može da reši neke stvari, ali ne celu sezonu. Čak id a bude poraza, to je sastavni deo, važno je da se nastavi sa dobrom igrom”, rekao je Vukoičić.

Zvezda u sredu u Pioniru čeka Galatasaraj u okviru Evrokupa a u sledećem kolu ABA lige gostuje lideru Igokei.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter