0
Ostali sportovi

Partizan u finalu

Objavljeno: 12.01.13 u 19:36

partizan

Crno-beli će tako, uprkos očekivanjima većeg dela javnosti, sutra biti u prilici da brane trofej nacionalnog kupa. Ko će im biti rival znaće se posle drugog polufinala u kojem se od 20 sati sastaju Crvena zvezda i Vojvodina.

Junaci pobede Partizana nad „drim timom“ iz Kragujevca bili su golman Slobodan Soro sa 13 odbrana i Dušan Mandić i Stefan Mitrović sa po tri postignuta pogotka.

Crno-beli su vodili tokom većeg dela meča, a pet minuta pre kraja bilo je 10:7 za Partizan. Ipak, Radnički je veoma brzo smanjio na 10:9 i uveo meč u neizvesnu završnicu.

Pobedu Partizana ipak je sačuvao Mitrović koji je u poslednjem minutu meča pogodio za 11:9, nakon čega je moglo da počne slavlje navijača crno-belih na tribinama.

U ekipi Radničkog najefikasniji bio je Damir Burić sa tri gola, dok su pogodak manje postigli Boris Zloković i Slavko Gak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter