0
Ostali sportovi

Odbrana odlučila pobednika

Objavljeno: 12.01.13 u 19:12

momir ilic
Na konferenciji za medije posle uvodne pobede naše rukometne reprezentacije nad Južnom Korejom govorili su kapiten Momir Ilić i selektor Veselin Vuković.

„Krenuli smo nervozno, a razloge treba tražiti u našem mladom timu i početku turnira. Posle određenog vremena, počeli smo da igramo bolje. U prvoj rotaciji povratili smo sigurnost. Drugo poluvreme je bilo dobro i ozbiljno. Napravili smo razliku od 6-7 golova i dali šansu igračima da dođu do prvih minuta na Svetskom prvenstvu. Jako nam je bitno da je 5-6 debitanata dobilo šansu“, bile su reči selektora Vukovića.

Kapiten Momir Ilić istakao je odličnu odbranu našeg tima.

„Posle početne nervoze, počeli smo dobro da igramo odbranu. To nam je bio cilj pre utakmice. Uz pomoć odbrane došli smo do pobede. Na poluvreme smo zasluženo otišli sa +4. I u drugom duelu smo odigrali isto tako dobro. Naš kvalitet je presudio i zasluženo smo pobedili“, smatra Ilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter