1
Domaći fudbal

Janković bez dlake na jeziku

Objavljeno: 12.01.13 u 21:23

jankovic

Fudbaleri Crvene zvezde spremaju se za put i Antaliju gde će odraditi prvi deo priprema. Trener Aleksandar Janković odredio je putnike za Tursku, ali isto tako stavio do zananja ko nema teoretsku šansu da zaigra za prvi tim.

Između ostalih, to se pre svega odnosi na dvojicu mladih igrača koje je Janković odstranio iz konkurencije. Međutim trener crveno – belih ni u jednom trenutku nije želeo da krije razloge takve odluke pa je u intervjuu za Mondo tačno objasnio zašto su Veljko Simić i Nemanja Maksimović sada već prošlost Zvezde.

„Ispao je ovih dana veliki problem sa Veljkom Simićem i Nemanjom Maksimovićem, momcima koji su 1995. godište i koji su bili predviđeni za put u Antaliju, ali su pokazali veliko nepoštovanje prema klubu i poneli se neprofesionalno. Ne samo da neće putovati, nego sam tražio i dobio podršku Upravnog odbora da se protiv njih pokrene disciplinski postupak“, kazao Janković i potom nastavio:

„Lično mi je žao, jer smatram da su izmanipulisani od strane drugih, a i siguran sam da im sve ovo neće koristiti u njihovim karijerama. Veljko je od prvog dana s nama, sproveo je sve testove, a onda se u petak nije pojavio na treningu, nije ni odgovarao na naše pozive, nije se nikome javio, da bismo u toku popodneva dobili neko nemušto objašnjenje da mu nije bilo dobro. Kasnije su stigli signali da se iza svega krije to što mu u junu ističe ugovor i pozvali smo njegovog oca i njega na hitan sastanak u subotu ujutru. Pojavio se sam, bez oca, čiji je izostanak pokušala da opravda neka švajcarska menadžerska agencija ističući da je Veljkovom ocu potrebno 15 dana da razmisli šta je najbolje za njegovo dete. Na sastanak, na kojem smo bili sportski direktor Zoran Stojadinović, potpredsednik Nebojša Čović i ja došao je samo Veljko i uopšte nije delovao kao momak koji je željan da uspe u Crvenoj zvezdi, tačnije bio je vrlo hladan i ponašao se kao da uopšte nije svestan propusta koji je napravio. A, napravio je veliki disciplinski prekršaj, koji mu sigurno neće biti od koristi. Ja sam zbunjen da neko sa 17 godina uopšte ne pokazuje želju da se bori za svoje mesto pod suncem“, rekao je trener Zvezde.

Zaključak u slučaju mladog Simića za Jankovića je bio jasan.

„Na taj način Veljko je sam sebe eliminisao sa spiska putnika za Antaliju i o njegovom statusu razgovaraće adekvatne komisije u klubu. Kada se to dogodilo, odlučio sam da na njegovo mesto pozovem malog Maksimovića, koji je takođe 95. godište i koji je u startu bio oduševljen pozivom. U tom trenutku nalazio se u Bosni i rekao je da je spreman odmah da se spakuje i dođe“.

Međutim i tu su počeli da se javljaju problemi.

„Ovog jutra pozvao me je Nemanjin otac i rekao da je on upisao kurs za vožnju i da ne može sada da prekida to, tako da se neće odazvati pozivu za pripreme. Je l’ treba da vam kažem da sam bio šokiran i ponašanjem i stavom? Ispostavilo se, verovatno slučajno, da i Maksimovića zastupa ista menadžerska agencija iz Švajcarske. Žao mi je što su tako mladi dozvolili da neko drugi stavi znak pitanja iznad njihovih karijera zbog ličnih interesa. Žao mi je, ali niko svojim prisustvom neće čašćavati Crvenu zvezdu“, poručio je Janković.

Prema nekim informacijama iza švajcarske agencije koju pominje trener Crvene zvezde zapravo nezvanično stoji Vladimir Jugović.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Janković bez dlake na jeziku | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Thanks for the tips shared on your own blog. Something also important I would like to talk about is that weight loss is not information on going on a dietary fad and trying to get rid of as much weight as you’re able in a few months. The most effective way to lose weight is by taking it bit by bit and obeying some basic guidelines which can assist you to make the most out of your attempt to shed weight. You may know and already be following some tips, but reinforcing know-how never affects.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter