0
Evropske lige

Čelsi rastavio Stouk

Objavljeno: 12.01.13 u 18:03

celsi

Odigrano je još sedam mečeva 22. kola Premijer lige, a sada više nema ekipa koje su neporažene na svom terenu. Stouk je doživeo katastrofu od Čelsija 4:0, a kardinalno je odigrao Džon Volters koji je dao dva autogola!
Čelsi je došao do vođstva u 45. minutu kada je Volters pogodio spopstvenu mrežu po prvi put, a isto je učinio i u 63. kada je povećao na 2:0. Već u 65. minutu Frenk Lampard je siguran sa bele tačke, a konačan rezultat postavio je Eden Azar.

Sanderlend je bez ikakvih problema došao do pobede na stadionu Svetlosti protiv Vest Hema. Slavili su sa 3:0, a prvi gol je postigao Sebastijan Larson u 12. minutu. U drugom poluvremenu Adam Džonson i Džejms Mekklin rešavaju pitanje pobednika.

Neverovatan preokret napravio je Reding protiv Vest Broma! VBA je vodio sa 2:0 golovima odličnog Romelua Lukakua, ali od 82. minuta kreće veliki preokret. Kebe je smanjio, a u 88. je izjednačio La Fondr, dok je u 90. minutu pobedu domaćem timu doneo Pavel Pogrebnjak.

Everton je dočekao Svonsi i nije uspeo da dođe do tri boda. Odlično je branio Vorm, a karamele imaju za čim da žale, pošto su opet pogađali okvir gola. Najbolju priliku za Svonsi imao je Miču, koji je pogodio prečku, a sa tribina ga je gledao selektor Španije Visente Del Boske. Ni Fulam nije uspeo da dođe do pobede na svom terenu iako su bili favoriti protiv Vigana. Poveli su golom iskusnog Karagunisa, ali je bod gostima golom u 71. minutu doneo Franko Di Santo. Ni Norič nije došao do tri boda kao domaćin, bez golova su odigrali sa Njukaslom.

Aston Vila je nastavila sa tragičnim partijama, a sada su izgubili i od Sautemptona na svom stadionu sa 1:0. Gol odluke je postigao Lambert sa bele tačke.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter