0
Košarka

Oden se vraća?

Objavljeno: 11.01.13 u 10:03

Greg Oden

Greg Oden planira povratak na teren posle skoro godinu dana. Bivši centar Portlanda je  tokom cele svoje epizode u Trejl Blejzersima imao brojne probleme sa povredama. Podvrgao se mnogobrojnim operacijama na oba kolena. Prvu operaciju je imao u septembru 2007. godine, zbog čega je propustio čitavu sezonu. Trejl Blejzersi su se 15. marta prošle godine odrekli Odena koga su doveli 2007. godine kao 1. pika na draftu.

Ovaj 24-godišnji centar je nakon toga odlučio da propusti sezonu 2012-13 i da se potpuno posveti svom oporavku. Prema izvorima ESPN-a, Oden namerava da se vrati u NBA naredne sezone, a mnogi klubovi su već iskazali interesovanje da ga vide u svojim redovima. Najzainteresovaniji da angažuje Odena je aktuelni šampion Majami Hit.

„Greg Oden će igrati u NBA sledeće sezone, 100 posto sam siguran u to. Ali nisam imao nikakve razgovore sa Majamijem. Razgovarao sam sa nekoliko timova . Svako bi voleo da igra za tim koji ima šampionske ambicije“, potvrdio je Odenov plan da se vrati košarci njegov agent Koneli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter