1
Tenis

Opet polovično u Melburnu

Objavljeno: 10.01.13 u 10:12

dolonc

Dve srpske teniserke nastupile su u kvalifikacijama za Australijan Open, a uspeh im je, kao i teniserima, bio polovičan.

U prvom kolu kvalifikacija Vesna Dolonc je ubedljivo savladala Anu Šmidlovu iz Slovačke sa 2:0 u setovima (6:1, 6:1), pa će se u sledećem kolu sastati sa Erikom Semom iz Japana.

Aleksandra Krunić je pružila snažan otpor daleko iskusnijoj Italijanki Mariji Eleni Kamerin, ali je posle više od tri sata igre poražena sa 2:1 u setovima (7:5, 4:6, 9:7).

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Opet polovično u Melburnu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to attempt out out around this theme. You respond so some its nearly exhausting to contend with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new whirl on a topic thats been holographic nearly for geezerhood. Good force, only outstanding!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter