0
Evrokup

Odbranom do pobede

Objavljeno: 10.01.13 u 09:01

rakocevic

Košarkaši Crvene zvezde Telekom zabeležili su vredan trijumf u 1. kolu Last 16. faze Evrokupa nad Ulmom u Nemačkoj sa 100:95. Fenomenalnu partiju u redovima crveno belih pružio je kapiten ekipe Igor Rakočević.

„Teška utakmica jer je Ulm tim sa veoma dobrim napadom. Morali smo da zaustavimo njihove kontre, njihove šuteve i njihovu igru pod košem“, izjavio je Rakočević nakon utakmice.

„Odigrali smo dobru odbranu u drugoj i tokom poslednje četvrtine. Zbog toga smo i pobedili na kraju. Atmosfera u areni je bila jednostavno neverovatna“, zaključio je kapiten crveno-belih.

Trener Zvezde Vlada Vukoičić bio je zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom u pojedinim momentima meča.

„Bilo je zadovoljstvo igrati u ovakvoj atmosferi. Bili smo spremni jer smo očekivali iscrpljujuću utakmicu protiv Ulma. U nekim situacijama ih nismo dovoljno zatvorili i oni su to iskoristili. Pobeda nijednog trenutka nije bila sigurna. Bilo je mnogo prelomnih trenutaka. Na primer, kontrolisali smo njihov defanzivni skok, a pogodili smo i nekoliko veoma važnih šuteva sa distance“, konstatovao je Vukoičić.

Narednu utakmicu u Evrokupu Crvena zvezda Telekom igra pred svojim navijačima u Pioniru 16. januara protiv turskog Galatasaraja, koji je u drugom meču L grupe izgubio na svom parketu od Uniksa iz Kazanja sa 74:80.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter