0
Evroliga

Kaha deklasirala Bešiktaš, pobedili Pao i Makabi

Objavljeno: 10.01.13 u 23:34

makabi

Kaha nastavlja da gazi, večeras je pao i Bešiktaš i to vrlo ubedljivo sa 77:51. Pobeda Španaca ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Kaha se prosto preporodila u Top 16 fazi, u koju se jedva plasirala, a sada ima tri pobede iz tri meča. Domaći su lepo rasporedili poene,pa je najefikasniji bio Bred Oleson sa 13, Bjelica je ubacio 5 koševa. Kod gostiju vredan pomena je bio Juing sa 12 poena.

Makabi je furioznim drugim poluvremenom došao do pobede nad Fenerom od 91:73. Ovo je „Ponosu Izraela“ prva pobeda posle dva poraza. Najbolji na melu su bili Hikman sa 24 i Džejms sa 22 poena. Kod Fenerbahčea tri grača su se istakla ,Bo Mekejleb, Bojan Bogdanović i Romejn Sato koji su postigli po 15 poena.

Panatinaikos je posle velike borbe savladao žilavu Unikahu sa 78:73. Španci su se držali do samog kraja, kada su ipak igrači Pao-a preuzeli kontrolu i završili meč sigurnom penal završnicom.

Bivši igrač crno belih Džejms Gist je ubacio 17 koševa, a kod Unikahe je najbolji bio Kalovej sa 14 poena. Kosta Perović je bio“standardan“ sa 4 poena

Ranije danas CSKA je savladao neugodni Bamberg.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter