0
Auto Moto

Grosjean: „Puno sam radio kako bih ispravio greške“

Objavljeno: 10.01.13 u 00:00

Gros

Njegova reputacija je bila ozbiljno dovedena u pitanje posle serije incidenata zbog koje je popio zabranu učestvovanja na trci u Italiji.

Sada, se polako sprema za svoju drugu sezonu u F1, i nada se da neće praviti greške iz 2012. godine uprkos veoma ambicioznim planovima koje ima pred sobom.

„Ne mislim da pobeđujem po bilo koju cenu, jer moj cilj je da jednog dana postanem šampion. Naravno, istina je da moraš da pobeđuješ kako bi postao šampion, ali moram sve pažljivo da radim, kako ne bi pravio greške pre cilja. Ja nisam ludak, svetsan sam rizika i radio sam naporno kako bih ispravio dosadašnje propuste. U poslednjih pet trka sezone, nisam napravio nijedan problem, i nadam se da ih neću više ni praviti.“

Grosjean je takođe najavio da će imati isti tretman sa Kimijem Rajkonenom u predsezonskim testovima i da će njih dvojica zajedno testirati. „Narednih nedelja, pred nama su naporni treninzi sa prezentacijom novog bolida koja će se desiti krajem meseca“ izjavio je 26. godišnji vozač.“Onda ću imati šest dana testiranja u februaru i onda početak sezone u martu…“

Grosjean je tri puta bio na podijumu u 2012. godini, i završio je sezonu na osmom mestu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter