0
Ostali sportovi

Medalja je cilj, ne i obaveza

Objavljeno: 09.01.13 u 16:05

rukomet_s_pazova

Kad ste zvanično drugi tim u Evropi onda svako naredno veliko takmičenje s sobom vuče imperativ dobrih rezultata. Tako je i s rukometnom selekcijom Srbije, pred odlazak na Svetsko prvenstvo u Španiju.

Sramna epizoda iz Vrnjačke Banje, koja je iza njih trebalo bi da bude opomena da na Mudijalu ne sme biti bilo kakvog opuštanja.

„Tako nešto ne sme da nam se ponovi. Bilo me je sramota posle tog poraza, plašio sam se da će me ljudi prepoznati na ulici. To je opomena, da ne smemo tako opušteno da ulazimo u meč“, kaže kapiten Momir Ilić, a selektor Veselin Vuković dodaje:

„Ne tražim nikakav alibi, samo kažem da je to splet raznih okolnosti, koji se dešava jednom u 100 godina. Možda je i dobro što nam se to dogodilo sada, da nam bude opomena, kako u svaki duel moramo da uđemo maksimalno koncentrisano.

Uveren sam da na ovom takmičenju možemo da ostvarimo dobar rezultat, ali nama to nije obaveza, već cilj.“

rukomet

Ivan Nikčević je dodao da svaka utakmica treba da bude veliko finale i da se nada da će sa mladim reprezentativcima na kraju Svetskog prvenstva iskusiti ono što su oni osetili u januaru mesecu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter