0
Košarka

Hlađenje u Indijani

Objavljeno: 09.01.13 u 11:47

pol džordž

Indijana Pejsersi pobedili su na svom parketu aktuelne šampione ekipu Majami Hitsa rezultatom 87:77.

Najzalužniji za ovakav ishod meča bio je sjajni Pol Džordž. Odigrao je sjajnu odbranu tokom meča, a u napadu je najefikasniji igrač Pejsersa. Džordž je meč završio sa 29 poena i 11 skokova.  Dejvid Vest takođe je bio solidan, pa je pored 11 uhvaćenih lopti imao i 14 koševa.

Majami je u Indijani imao samo raspoložen tandem Džejms – Vejd ali to im ovoga puta nije bilo dovoljno za trijumf jer su ostali igrači totalno bili uspavani.

Lebron Džejms postigao je 24 poena i upisao 10 skokova dok je Dvej Vejd meč završio kao najefikasinij igrač sa 30 ubačenih poena.

Hjuston Rokitsi bili su zaslužni za novi ozbiljan poraz Lejkersa. Rokitsi su na svom parketu savladali ekipu iz Los Anđelesa rezultatom 125:112.

Već po navici spor početak Hjustona omogućio je Lejkersima početnu prednost, međutim kako je meč odmica razlika se topila da bi na kraju Lejkersi totalno stali i Rokitsi stigli do lagane i ubedljive pobede.

Džejms Harden odigrao je dobar meč za Rokitse postigavši 31 poena, a tome je dodao 9 asistenicija i 6 skokova. Čendler Persons imao je 20 poena, dok je Karlos Delfino meč završio sa 14 postignutih koševa.

Raspad Lejkersa sve je očigledniji. Pored činjenice da zbog povreda ne igraju Po Gasol i Dvajt Hauard čini se da je ambijent u ekipi jednak nuli tako da i oni koji su na parketu nemaju baš više volje za igrom.

Kobi Brajant koji je do skora vukao ekipu polako postustaje. Brajant je meč završio sa 20 poena, a efikasniji od njega je bio Meta Vrld Pis sa 24 koša.

Za kraj smo vam ostavili naš pregled dana.

Rezultati:
Filadelfija – Bruklin 89:109
Indijana – Majami 87:77
Milvoki – Finiks 108:99
Hjuston – L.A. Lejkers 125:112
Minesota – Atlanta 108:103

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter