1
Domaći fudbal

Đani ponovo jaše

Objavljeno: 09.01.13 u 10:26

Saša Đani Ćurčić

Od Saše Đanija Ćurčića više ništa ne može da nas iznenadi, pa ni njegova izjava da se u 41. godini vraća na teren. Kaže, oseća se kao zmaj i spreman je ponovo da igra.

On bi voleo da se vrati u Humsku, ali u Partizanu sumnjaju da od njega mogu da imaju korist.

Sve u svemu, glupo je prepričavati njegove rečui, pa pređimo onda na stvar.

„Spreman sam za povratak. Treniram s mlađim kategorijam Mančester sitija, a to mi je omogućio bivši saigrač iz Boltona Skot Selers, koji je sada trener u omladinskoj školi engleskog šampiona.

Imam 72 kilograma, što znači da sam smršao čak 30 i hoću da igram. Imam ponudu Harija Rednapa da dođem na probu u KPR, kao i pozive iz engleske druge i treće lige, ali i jednog srpskog superligaša.

Svestan sam da ne mogu da odigram 90 minuita, ali mogu da izdržim pola sata i budem koristan na terenu. Najviše bih voleo da dođem u Partizan, ali ljudi u Humskoj ne veruju da mogu ponovo da igram“, kaže Đani.

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Đani ponovo jaÅ¡e | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I am satisfied to find so much useful information here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter