0
Evropske lige

Dama na produžetke

Objavljeno: 09.01.13 u 23:21

Vučinić

Posle Lacija u polufinale Kupa Italije plasirao se i torinski Juventus, koji je tek posle produžetaka na svom stadionu savladao Milan sa 2:1 i zakazao dva duela sa nebeskoplavima.

Milan je odlično otvorio meč i poveo golom Stefana El Šaravija u 6. minutu, ali sve zasluge za ovaj gol idu na račun Kevina Prinsa Boatenga, koji je prošao po levoj strani i sjajno vratio loptu nazad za Faraona, koji ne greši.

Samo sedam minuta je trajalo vođstvo rosonera, jer je Đovinko solidno izveo slobodnjak, a Amelija ostao nepomičan na gol liniji iako mu je lopta bila na samo metar udaljenosti. Valjda čovek nije očekivao da i Đovinko može da pogodi gol, pošto Pirla nije bilo u timu. Ostalo je 1:1 u regularnih 90 minuta, a u prvom produžetku Juve dolazi do vođstva. Lopta je nekako došla do De Šilja, koji je proturio Vučiniću koji pogađa za polufinale. Do kraja meča Milan je imao dve velike šanse ali je Storari odlično intervenisao u obe situacije.

Sledeće nedelje igraju se preostala dva četvrtfinala, a sastaju se Inter – Bolonja i Fiorentina – Roma.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter