0
Ostali sportovi

Pobedićemo Seged na Banjici

Objavljeno: 08.01.13 u 18:13

Vujasinović

„Tri puta zaredom smo izgubili od Segeda i sve utakmice su bile slične, na jedan gol razlike. Znam da ćemo sutra ispraviti sve te greške i postaviti stvari na pravo mesto. Oni su vrlo jaka ekipa koja igra sa svih 12 igrača i nalaze se u grupi kandidata za fajnal-for. Ipak dolaze na Banjicu, a ovde nikome nije lako da igra. Dobro smo se spremali i verujem da sutra možemo da se suprostavimo i pobedimo“, rekao je Vujasinović na konferenciji za medije.

On je dodao da crno-beli imaju problema zbog bolesti centara, ali da će se prilagoditi situaciji.
„Očekujem podršku sa tribina, jer momci to zaslužuju i uz navijače će lakše da porastu kao ekipa“, rekao je Vujasinović.

Trener Partizana nije hteo da priča o zahtevu tri od četiri ekipe koje su se plasirale na završni turnir Kupa o angažovanju stranih sudija i najavio da će to biti tema kada prođe meč sa Segedinom.

Partizan trenutno zauzima drugo mesto na tabeli sa skorom 2-1-1.
„Spremali smo se u prethodnom periodu koliko smo mogli, mislim da smo favoriti jer oni dolaze na naš teren. Želemo da u 2013. godinu uđemo sa tri boda. Jedva čekamo sutrašnji dan“, rekao je Ivan Ratkov.

Najmlađi član prvog tima Partizana 17. godišnji Gavrilo Subotić rekao je da očekuje da ekipa na sutrašnjem meču kruniše odličan rad u prethodnom periodu.
„Naša prednost je Banjica koja je teško osvojiva tvrđava, imali smo mini pripreme u Zagrebu gde smo igrali protiv Mladosti i reprezentacije Francuske. To nam je mnogo koristilo, ako damo sve od sebe i ispoštujemo dogovor iz svlačionice, verujem da možemo da osvojimo važne bodove“, rekao je Subotić.

Utakmica sedmog kola Lige šampiona između Partizana i Segeda igra se sutra od 18 sati na bazenu Banjica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter