0
Domaći fudbal

Odakle vam lova frajeri?

Objavljeno: 08.01.13 u 08:15

pripreme

Svi odreda u srpskom fudbalu kukaju kako nemaju para, a kad dođu pripreme – e onda se šire više nego što mogu da se pokriju. I onda dođete u situaciju da se probude tako jednog jutra i vire im prstići ispod pokrivača, pa mole da im država pomogne.

Za većinu srpskih klubova luksuz je plaćati struju i vodu, a kamoli ići na pripreme u inostranstvo. Ali, njima to ne smeta da idu u inostranstvo.

Evropu ne igraju godinama, nema naznaka da će je ikada i igrati, pa im onda dve nedelje u Antaliji, Makedoniji ili Crnoj Gori dođu kao odlične prilike da vide malo sveta.

Naravno, i ovoga puta najviše klubova će ići u Tursku, a to zadovoljstvo će ih koštati od 20 soma do, za naše uslove neverovatnih 100 soma evra. Odakle im, Bog sveti zna.

U Turksu će ići Partizan, Zvezda, OFK Beograd, Vojvodina, Jagodina, Spartak, Rad, Novi Pazar, Donji Srem i veoma verovatno Radnički iz Kragujevca.

Užička Sloboda će na Kipar, Hajduk u Umag, Javor u Crnu Goru, tamo će niški Radnički, kao i BSK, mada postoji opcija i odlaska na Dorjan, dok Smederevo još ne zna gde će.

Oni jedini znaju da nemaju para i znaju da bez para ne mogu da idu po luksuznim evropskim hotelima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter