dincic

Mi naravno ne znamo istinu, sva je prilika da je nećemo ni saznati, pa neki naš sud možemo da iznosimo samo na osnovu serviranih informacija. A u sukobu Katarine Bulatović i Časalva Dinčića, čini mi se da su one na strani nekadašnjeg selektora.

Za one koji ne znaju kratko podsećanje.


Bulatovićeva tvrdi da ju je Dinčić opsovao i vređao, zbog čega je otišla da igra za Crnu Goru, a nekadašnji selektor tvrdi da to nije istina.

Nekako logičnim mi se čini, da vređanje i uvrede jednog selektora nisu razlog da se promeni državljanstvo i čekaju tri godine da se zaigra za drugi tim. Tim pre što za te tri godine isti taj Dinčić više nije bio selektor.

“Katarina je bila stub tadašnje reprezentacije, a od nje i njenih roditelja sam imao obećanje da će igrati samo za svoju domovinu – Srbiju. Onas to nije ispunila, a četiri godine kasnije saznajem njene razloge da ne nastupa za Srbiju.

Konstrukcija da sam ja glavni krivac što ona ne igra za Srbiju ne samo da je netačna, nego je i neverovatna. Svi oni koje sam trenirao i koje treniram, a takvih je zaista mnogo znaju istinu o mom radu, oni su moja odbrana i na tu temu s Katarinom ne želim više da polemišem.

Njoj ostaje da ceo život živi s svoje dve donešene odluke: da umesto Srbije igra za Crnu Goru i da kao razlog za to optuži mene. Živeti sa takvim teretom nije lako”, kaže Dinčić.