0
Domaći fudbal

Ispao sam glup

Objavljeno: 08.01.13 u 11:12

Vladimir Vermezović

Modifikovana srpska izreka u slučaju trenera Partizana Vladimira Vermezovića glasi: “Posle vraćanja nema kajanja”! Vermez je hvatio da je pogrešio što se vratio u Srbiju, šta više zbog toga misli da je ispao glup, ali sada nema nazad. Mora da završi posao s Partizanom.

„Pre nego što sam došao, prijatelji su mi govorili da je ovde situacija loša, a ja im nisam verovao. Povremeno sam ovde dolazo na odmor, bilo mi je lepo i nisam primećivao to o čemu su mi pričali.

Odlučio sam da se vratim i tek tada sam shvatio da je sve u kolapsu. Da sam sve to znao, sigurno ne bih dolazio. Preciznije, bio sam glup što nisam verovao prijateljima da je situacija ovako loša, ali šta sada da radim. Nema nazad“, kaže Vermez i dodaje:

„Takmičenje ovde mora ad se podigne na viši nivo, a ja imam jednu utopističku ideju. Ligu bih napravio dekreteom i ne bi bilo ispadanja. Nešto slično kao u košarkaškoj NBA ligi.

Najbolji fudbal bi se igrao u Subotici, Zrenjaninu, Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Pirotu, Čačaku… Klubovi bi od lige dobijali novac i sve bi se delilo. Liga bi se popunjavala na pet godina, kad se pojavi klub koji u organizacionom smislu može da parira ovim koji se već takmiče.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter