1
Tenis

Bojana prošla, Jelena ispala

Objavljeno: 08.01.13 u 10:29

Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski se plasirala u 2. kolo teniskog turnira u Sidneju pošto je na startu bila bolja od Marije-Tereze Toro-Flor sa 2:0 u setovima (6:0, 7:6). Meč je trajao sat i 20 minuta, a viđena su dva potpuno različita seta. Jovanovska je u prvom zbrisala protivnicu, dok je u drugom slavila tek posle taj-brejka u kom je rezultat bio 9:7.

Naredna protivnica srpske teniserke biće Belgijanka Kirsten Flipkens koja je u prvom kolu pobedila Italijanku Frančesku Skjavone koja je bila šesti nosilac.

Jelena Janković je nastup u Sidneju završila u drugom kolu. Italijanka Roberta Vinči je slavila sa 2:1 u setovima (3:6, 6:4, 7:6). Vodila se velika borba u meču koji je trajao više od dva i po sata, imala je Jelena svoje šanse da prelomi meč, ali u odsudnim trenucima nije imala ni dovoljno sreće.

Sada će imati dovoljno vremena da se pripremi za nastup na Australijan Openu koji počinje sledeće sedmice u Melburnu.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Bojana proÅ¡la, Jelena ispala | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I am tottaly a new fan of that blog! I enjoy blogs and am happy to find this place where i can gush about all things!
    uKristenBoeB

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter