0
Domaći fudbal

Banči po kafanama, pre odlaska u Kinu

Objavljeno: 08.01.13 u 11:47

Ivan Ivanov

Zvanično najbolji fudbaler Partizana u 2012. godini po izboru navijača i drugi na listi najboljih igrača Bugarske za isti period Ivan Ivanov, pažnju javnosti trenutno skreće nefudbalskim stvarima.

Mediji u Bugarskoj naširoko pišu o tome kako njihov reprezentativac banči po noćnim klubovima Sofije i da je danima ili bolje reći noćima mrtav pijan.

Koliko mu je takav način života smetao najbolje će se pokazati već sledećeg ponedeljka kada crno-beli počinju pripreme za narednu sezonu.

E sad, tu ima jedna začkoljica. Da li će Bugarin uopšte dolaziti u Humsku?

Ivanov je rekao kako ne želi da ide na Istok, već da bi najradije ostao u Partizanu još šest meseci, a onda promenio sredinu, ali pojavila se realna mogućnost da za 2,5 miliona evra ode kod Radomira Antića u kineski Šandong.

U slučaju realizacije ovog transfera, srpski šampion bi verovatno nagažovao Miloša Kosanovića iz Krakovije, jer ne bi imao problem da plati 250.000 evra obeštećenja.

S druge strane značajno bi rasteretio budžet, jer bugarski internacionalac godišnje klub iz Humske košta upravo toliko novca, dok bi mladi reprezentativac Srbije sigurno imao manja primanja, a za godinu ili dve postoji mogućnost da se od njegove prodaje zaradi značajan novac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter