0
Auto Moto

D`Ambrozio se i dalje trudi

Objavljeno: 07.01.13 u 10:57

jerome-d-ambrosio

Žerom D’Ambrozio odbija da odustane od šansi da obezbedi mesto u timu F1, uprkos činjenici da je ostalo još samo dva mesta i to u Katerhamu i u Fors Indiji. Belgijanac koji koristi konsultantske usluge Gravity Sport Management firme je dobio otkaz u Marusji na kraj 2011. godine, i proveo je poslednju sezonu kao rezervni vozač Lotus F1 tima.

„Nastavljam da se trudim da obezbedim sebi mesto, jer to je ono što volim. Menadžerska kompanija koja stoji iza mene, radi naporno ali iako znam da mnogi iskusniji vozači nisu našli mesto, ja neću da odustanem dokle god postoje neke šanse. Videćemo…“

D’Ambrozio ima najveće šanse da zadrži svoju poziciju rezervnog vozača koju je imao i prošle godine a do sada je pokazao da zna znanje kada je menjao Romaina Grosjeana koji je bio kažnjen zbog serije incidenata, završivši trku na Monci na 13. poziciji.

26. godišnji belgijanac bi takođe mogao da se nađe i u DTM šampionatu jer je testirao tokom decembra Mercedesove automobile.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter